headerphoto

Luksus penthouse lejlighed i det skønne Alanya

Lejligheden er på 250 m2 med 8 faste sengepladser. Den ligger øverst i en 9 etages ejendom med i alt 54 lejligheder.

Kvardratmeterne er fordelt i to plan. Den nederste etage indeholder køkken, spisestue, 2 værelser samt 1 badeværelse. Der er udgang til altan fra spisestuen og det ene værelse. Den øverste etage indeholder stor stue, soveværelse samt badeværelse. Der er udgang til en 90m 2 stor altan, hvor vi virkelig kan nyde udsigten over Alanya området.


Vis stort kort
 

Smuk udsigt fra den boblende jacuzzi

Fra den øverste store altan kan vi nyde udsigten til Middelhavet, Taurus bjergene, Dimcay floden og Alanya by fra vores udendørs boblende jacuzzi.

Vicevært

Ejendommen har egen vicevært som bor der. Han tager sig af arealerne omkring ejendommen, holder pool området rent, vasker trapper og tager dig af de småproblemer der opstår i ejendommen.

Pool og tennisbane

Ingen lejlighed i Tyrkiet uden poolområde. Det gælder selvfølgelig også vores! Derudover er der en mindre tennisbane, hvor børn og barnlige sjæle kan boltre sig.

Tosmur

Ejendommen ligger i Tosmur, en forstad ca. 4 km fra Alanya centrum. Fra Tosmur går Dimcay floden op af Taurus bjergene. Der ligger flere restauranter langs floden, hvor vi kan spise friske fisk med fødderne i vandet eller på en tømmerflåde.

Tosmur - en by i rivende udvikling

Tosmur indeholder det meste: restauranter, netcafér, supermarkeder, frisører, ugentligt grøntsagsmarked samt et lille basarområde. Stranden er en børnevenlig strand som strækker sig helt ind til Alanya. Det er muligt at leje solsenge og købe lidt at drikke samt lidt godt at spise.